Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Warsztaty z kiszenia warzyw i owoców w Mechaniku [ZDJĘCIA]

red
W ramach promocji zdrowego odżywiania w Zespole Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku zostały zorganizowane warsztaty z kiszenia warzyw i owoców. Słoiki pełne pyszności przygotowywała klasa I sT o profilu Spedycja pod okiem pana Marcin Kisielewskiego pasjonata fermentacji. W skład kiszonek wchodzą warzywa takie jak ogórki, kapusta, brokuł, cebula, marchewka, seler oraz jabłka. Umiejętność fermentowania została zaszczepiona wśród młodzieży, a efekty ich pracy będzie można spróbować 10.05.
W ramach promocji zdrowego odżywiania w Zespole Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku zostały zorganizowane warsztaty z kiszenia warzyw i owoców. Słoiki pełne pyszności przygotowywała klasa I sT o profilu Spedycja pod okiem pana Marcin Kisielewskiego pasjonata fermentacji. W skład kiszonek wchodzą warzywa takie jak ogórki, kapusta, brokuł, cebula, marchewka, seler oraz jabłka. Umiejętność fermentowania została zaszczepiona wśród młodzieży, a efekty ich pracy będzie można spróbować 10.05. Arch. szkoły
W ramach promocji zdrowego odżywiania w Zespole Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku zostały zorganizowane warsztaty z kiszenia warzyw i owoców. Słoiki pełne pyszności przygotowywała klasa I sT o profilu Spedycja pod okiem pana Marcin Kisielewskiego pasjonata fermentacji. W skład kiszonek wchodzą warzywa takie jak ogórki, kapusta, brokuł, cebula, marchewka, seler oraz jabłka. Umiejętność fermentowania została zaszczepiona wśród młodzieży, a efekty ich pracy będzie można spróbować 10 maja 2019 w trakcie pikniku z Mechanikiem.

W ramach promocji zdrowego odżywiania w Zespole Szkół Mechanicznych i Logistycznych w Słupsku zostały zorganizowane warsztaty z kiszenia warzyw i owoców. Słoiki pełne pyszności przygotowywała klasa I sT o profilu Spedycja pod okiem pana Marcin Kisielewskiego pasjonata fermentacji. W skład kiszonek wchodzą warzywa takie jak ogórki, kapusta, brokuł, cebula, marchewka, seler oraz jabłka. Umiejętność fermentowania została zaszczepiona wśród młodzieży, a efekty ich pracy będzie można spróbować 10 maja 2019 w trakcie pikniku z Mechanikiem.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slupsk.naszemiasto.pl Nasze Miasto