MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czarny pieprz dodany do potrawy pomaga stymulować produkcję...
fot. Freepik

Czy pieprz jest zdrowy? Zobacz, dlaczego warto włączyć go do codziennej diety. Skorzystają jelita i układ odpornościowy

Pieprz wspomaga trawienie i pracę jelit

Czarny pieprz dodany do potrawy pomaga stymulować produkcję kwasu solnego w żołądku, dzięki czemu wspiera proces trawienia i wchłanianie składników odżywczych ze spożywanych pokarmów. Ma również właściwości wiatropędne, które pomagają zmniejszyć dyskomfort i gromadzenie się gazów w jelitach.

Zobacz również

Rozmowy o weganizmie w Gdańsku z okazji 18. Ogólnopolskiego Tygodnia Wege

Rozmowy o weganizmie w Gdańsku z okazji 18. Ogólnopolskiego Tygodnia Wege

Rozmowy o weganizmie w Gdańsku z okazji 18. Ogólnopolskiego Tygodnia Wege

Rozmowy o weganizmie w Gdańsku z okazji 18. Ogólnopolskiego Tygodnia Wege

Polecamy

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz