MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Korki i remonty w Krakowie. Remont al. Solidarności, budowa tramwaju do Mistrzejowic

Polecamy

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie pomorskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w województwie pomorskim

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia