Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Zabytkowe rowery, muzyka, a nawet... lizaki. W Jaśle odbędzie się Noc Muzeów

Zabytkowe rowery, muzyka, a nawet... lizaki. W Jaśle odbędzie się Noc Muzeów

Zbliża się 15. Radomska Wiosna Motocyklowa. Ulicami przejedzie kilkaset jednośladów

NOWE
Zbliża się 15. Radomska Wiosna Motocyklowa. Ulicami przejedzie kilkaset jednośladów

Polecamy

Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt

Loki na skarpetki podbijają sieć. Zobacz, jak łatwo uzyskać piękny skręt

Dlaczego bąki śmierdzą? Poznaj przyczyny brzydko pachnących gazów

Dlaczego bąki śmierdzą? Poznaj przyczyny brzydko pachnących gazów

Czy warto jeść granaty? Jakie właściwości mają te owoce?

Czy warto jeść granaty? Jakie właściwości mają te owoce?